Recensies

7 gedachten over “Recensies

 1. Ik heb onlangs een gastenboek op maat besteld bij Boel. Erg fijn dat ze met je meedenken over het eindresultaat. Het boek is erg mooi geworden. Dik tevreden!

 2. Laatst een gastenboek besteld en ik vond hem er in het echt nog mooier uitzien dan op de site. En snel in huis. Ik ben er erg blij mee.

 3. Prachtig boek bij Boel besteld! Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. Ik wilde graag een gastenboek dat net wat anders was dan alle voorbeelden op de website: ze hebben erg goed meegedacht en waren heel snel met de levering!

 4. Ons gastenboek bij jullie besteld. erg mooi en de inleg vellen zaten er al keurig in! zeker mede de leuke inleg vellen dit boek besteld, de keuze in boeken is prima. Mijn bestelling werd ook erg netjes en op tijd verzonden, kortom een zeer tevreden klant!!!

 5. Bouwien heeft ons gastenboek op maat gemaakt, binnen een week hadden we het binnen en het ziet er perfect uit, helemaal zoals we het wilde.
  Ze heeft zelfs de moeite genomen om nog andere kleuren in te kopen speciaal voor ons boek en zodat we evengoed een keuze hadden in de kleuren die we voor ogen hadden.
  Super gastenboek en super service!
  Wij zijn dik tevreden!

 6. Zoek je een mooi gastenboek? Bestel het dan zeker bij Boel. Op maat gemaakt, binnen een week geleverd en een schitterend resultaat! Bedankt Bouwien. Groeten vanuit België.

 7. Gastenboek via deze site besteld en heel snel in huis en ontzettend mooi boek. Op 14 april gaan we het gebruiken voor onze bruiloft dus we hopen natuurlijk dat het er daarna nog mooier uitziet met alle ingevulde inlegvellen en polaroid foto’s die we gaan laten maken en er in gaan plakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *