condoleance / herinnering

Een afscheid in stijl, met een zorgvuldig gekozen condoleanceboek. Een boek om in te schrijven en te lezen, een uniek en persoonlijk boek voor een blijvende herinnering. Dit handgemaakt  herinneringsboek / condoleanceboek / gedenkboek is erg praktisch in gebruik. De map wordt leeg geleverd en kan naar wens gevuld worden met registervellen of schrijfvellen.

Herinneringsboek / Gedenkboek

Als herinneringsboek schrijf je er de mooiste herinneringen in, verhalen van vroeger die het waard zijn om opgeschreven te worden. Plak er foto’s bij of brieven en tekeningen. Een mooie manier om een dierbare te herdenken en het rouwproces te verzachten.
Door de ringband kan alles eenvoudig in de map bewaard worden. Kies bij het bestelproces voor 50 gelinieerde vellen voor herinneringsboek. 

Condoleanceboek / Condoleanceregister

Wil je de map (ook) gebruiken als condoleanceregister tijdens de uitvaart, kies dan bij het bestelproces voor de invulvellen waarop de adresgegevens ingevuld kunnen worden. (te bestellen per set van 50 vel).

Het is ook mooi om deze twee toepassingen te combineren. Zo creëer je een prachtig gedenkboek waarbij alles over de overleden persoon op één plek in stijl bewaard is.

Ook op maat gemaakt

Wij maken ook gepersonaliseerde boeken, met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op de binnenzijde, of gedrukt in huisstijl kleuren. Heeft u interesse,  neem dan gerust contact met ons op.

Naar de condoleanceboeken / herinneringsboeken