Condoleanceregister in luxe doos 3 (verkocht)

Luxe doos, 23,5 x 23,5 x 3,5 cm.
invulvellen met boekschroeven 21 x 21 cm (set van 50)

Om je keuze te maken dien je alle opties in te geven

Beschrijving

Condoleanceregister in luxe doos

Dit herinneringsboek / condoleanceregister / gedenkboek is handgemaakt en erg praktisch in gebruik. De doos wordt leeg geleverd en kan naar wens gevuld worden met registervellen of schrijfvellen. De bladen worden bij elkaar gehouden met boekschroeven. De vormgeving van deze vellen is afgestemd op de binnenkant van de map. Wij proberen bestellingen dezelfde dag af te handelen, zodat het boek de volgende dag in huis is.

Herinneringsboek / Gedenkboek

Als herinneringsboek schrijf je er de mooiste herinneringen in, verhalen van vroeger die het waard zijn om opgeschreven te worden. Plak er foto’s bij of brieven en tekeningen. Een mooie manier om een dierbare te herdenken en het rouwproces te verzachten.

Condoleanceboek / Condoleanceregister

Wil je de doos (ook) gebruiken als condoleanceregister tijdens de uitvaart, kies dan  voor de invulvellen waarop de adresgegevens ingevuld kunnen worden. (te bestellen per set van 50 vel).

Het is ook mooi om deze twee toepassingen te combineren. Zo creëer je een prachtig gedenkboek waarbij alles over de overleden persoon op één plek in stijl bewaard is.

Uniek en handgemaakt

Iedere doos wordt met de hand gemaakt en we maken van iedere doos maar 1 exemplaar, zodat de doos die jullie kiezen uniek is.

Boeken met naam

Wil je graag een doos in een bepaalde kleur of thema, wil je namen of een foto op de voorkant om het boek extra persoonlijk te maken? Of heb je zelf een idee voor de invulvellen, neem dan gerust contact met ons op, wij maken ook boeken op maat!

Extra informatie

clamshell doos

0, 1

registerbladen

0 sets, 1 set, 2 sets, 3 sets

bladen herinneringsboek

0 sets, 1 sets, 2 sets, 3 sets

Andere suggesties…