Gastenboek 50-jarig huwelijk gepersonaliseerd

50,00

Ringband, 24 x 24 x 4 cm, voorblad, 50 blanco vellen

In één map past maximaal 150 vel

Categorie:

Beschrijving

Gastenboek 50-jarig huwelijk met namen op de voorkant 

Dit persoonlijke gastenboek voor een 50-jarig huwelijksfeest met namen op de voorkant past perfect bij de mooiste dag van je leven! Door middel van een druktechniek worden de letters in kleur of zwart aangebracht op het papier. Verder bestaat het gastenboek uit een handgemaakte map met een ringband. Het binnenwerk bestaat uit losse blanco bladen waar iedereen een mooie herinnering over het gouden bruidspaar op kan schrijven, een foto kan plakken of noem maar op. Bundel de geschreven pagina’s, samen met de pagina’s voor foto’s of kaarten tussendoor en dan heb je een prachtig herinneringsboek. Door de ringband kun je ook zelf bladzijdes in het boek verwerken.

Wil je een gastenboek met naam bestellen?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, nemen wij contact met jullie op. We bespreken de kleur van het papier en overleggen de plaats en grootte van de namen. De levertijd is 1 week. Mocht je vragen hebben aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Uniek en handgemaakt

Standaard zit er in de map;  50 blanco vellen (voorzijde gelinieerd, achterzijde blanco). Meer vellen zijn bij te bestellen.
De binnenzijde van het boek is beplakt met een zelf ontworpen vel, vol met quotes over het huwelijk!

Andere suggesties…