gastenboek bruiloft met namen (stans kleur)

15,00100,00

gastenboek luxe map (24 x 24 x 4 cm.) of eenvoudige map met bindringen (22 x 22 x 2 cm)
invulvellen met boorgaten 21 x 21 cm (set van 50)

Voor alle opties dien je het gewenste aantal in te voeren.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Gastenboek bruiloft met namen (stans kleur)

Dit gastenboek bruiloft met namen past perfect bij de mooiste dag van je leven! Het boek bestaat uit een handgemaakte luxe map met dubbele rug en ringband en een lint om het boek mee dicht te strikken of een eenvoudige map met bindringen (zie fotovoorbeelden). De namen worden op de voorkant gestanst. Stansen is het uitsnijden van letters in het papier, waardoor de ondergrond (in dit geval gekleurd papier) zichtbaar wordt. Het geeft een feestelijk effect. Voor het binnenwerk kies je uit  invulvellen polaroid (set van 50) of  invulvellen standaard (set van 50). Zie de foto’s voor een voorbeeld van deze vellen. De vellen staan vol met vragen, opmerkingen en tips voor het bruidspaar die door jullie gasten ingevuld worden op de trouwdag. Daarna bundel je alle ingevulde pagina’s en dan heb je een prachtig herinneringsboek. Door de ringband kun je ook zelf bladzijdes in het boek verwerken, bijvoorbeeld de trouwaktes, kaarten, foto’s en dergelijke…

We maken ook kaartendozen in dezelfde stijl als het gastenboek om alle felicitatiekaarten in te bewaren. Een mooie combinatie..

Gastenboek met namen bestellen? 

Wil je graag een gastenboek met namen bestellen dan nemen wij contact met jullie op over de gewenste kleuren, lettertypes en welke namen op de voorkant komen. We maken altijd eerst een proefdruk en pas na akkoord maken we het definitieve gastenboek.

Extra informatie

gastenboek naam

0, 1

invulvellen polaroid

0 sets, 1 set, 2 sets, 3 sets

invulvellen standaard

0 sets, 1 set, 2 sets, 3 sets

Andere suggesties…