Invulvellen bruiloft in luxe doos met namen (gouddruk)

15,0095,00

Clamshell doos, 23,5 x 23,5 x 3,5 cm.
invulvellen met boekschroeven 21 x 21 cm (set van 50)

maak je keuze.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Invulvellen bruiloft in luxe doos met namen (gouddruk)

Deze losse invulvellen bruiloft in luxe doos hoort helemaal bij de mooiste dag van je leven! De set bestaat uit een op maat gemaakte klapdoos met ruimte voor 100 invulvellen. De namen worden op de voorkant gedrukt. Het is ook mogelijk om een foto of illustratie op de voorkant aan te brengen.Kies uit  invulvellen polaroid (set van 50) of  invulvellen standaard (set van 50). Zie de foto’s voor een voorbeeld van deze vellen. De vellen staan vol met vragen, opmerkingen en tips voor het bruidspaar die door jullie gasten ingevuld worden op de trouwdag. Daarna bundel je alle ingevulde pagina’s met de boekschroeven en bewaar je ze in de doos

Uniek en handgemaakt

Iedere doos wordt met de hand gemaakt en we maken van iedere doos maar 1 exemplaar, zodat de doos die jullie kiezen uniek is.

Boeken met naam

Wil je graag een doos in een bepaalde kleur of thema, wil je namen of een foto op de voorkant om het boek extra persoonlijk te maken? Of heb je zelf een idee voor de invulvellen, neem dan gerust contact met ons op, wij maken ook boeken op maat!

Extra informatie

clamshell doos

0, 1

invulvellen polaroid

0 sets, 1 set, 2 sets, 3 sets

invulvellen standaard

0 sets, 1 set, 2 sets, 3 sets

Andere suggesties…