Herinneringsboek / condoleanceboek (verkocht)

12,5095,00

Map met ringband, 24 x 24 x 4 cm,  (leeg geleverd)
Kies voor de inhoud van de map voor condoleancevellen en/of herinneringsvellen. (sets van 50)
In één map past maximaal 150 vel

samen geleverd met:
Opbergdoos voor kaarten 24 x 24 x 7 cm

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Deze prachtige set bestaat uit een condoleanceboek (of ook te gebruiken als herinneringsboek/gedenkboek) en een opbergmap voor kaarten en/of persoonlijke bezittingen, zoals het paspoort, een haarlok, de favoriete sieraden en noem maar op. Handgemaakt en erg praktisch in gebruik. De vormgeving en kleuren van de mappen zijn op elkaar afgestemd, zodat het een mooi geheel is. Het condoleanceregister wordt tijdens de uitvaart gebruikt om naam en adresgegevens in te vullen en een persoonlijke boodschap te schrijven. Bestellingen (voor 15.00 uur) worden dezelfde dag verstuurd, zodat het de volgende dag al in huis is.

Condoleanceboek / Condoleanceregister

Wil je de map (ook) gebruiken als condoleanceregister tijdens de uitvaart, kies dan bij het bestelproces voor de invulvellen waarop de adresgegevens ingevuld kunnen worden. (te bestellen per set van 50 vel).

Het is ook mooi om deze twee toepassingen te combineren. Zo creëer je een prachtig gedenkboek waarbij alles over de overleden persoon op één plek in stijl bewaard is.

Herinneringsboek / Gedenkboek

Als herinneringsboek schrijf je er de mooiste herinneringen in, verhalen van vroeger die het waard zijn om opgeschreven te worden. Plak er foto’s bij of brieven en tekeningen. Een mooie manier om een dierbare te herdenken en het rouwproces te verzachten.
Door de ringband kan alles eenvoudig in de map bewaard worden. Kies bij het bestelproces voor 50 gelinieerde vellen voor herinneringsboek. 

Ook op maat gemaakt

Van ieder boek is er maar één gemaakt, dat maakt het boek uniek. Bent u op zoek naar een boek in een bepaalde kleurstelling of een bepaald thema, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken ook boeken op maat!

 

Extra informatie

condoleanceboek + doos

0, 1

registerbladen

0 sets, 1 set, 2 sets, 3 sets

bladen herinneringsboek

0 sets, 1 sets, 2 sets, 3 sets

Andere suggesties…